Gymmet som bryr sig om medlemmarna

Lars och Olov, grundarna av Ironworks Gym och denna resa började för över 30 år sedan när de först började träna. De har alltid haft en passion för hälsa och fitness och har lärt sig vad som krävs för att nå mål och uppnå en sund livsstil.

2012 bestämdes det att starta eget gym mitt i hjärtat av Sundsvall som sedan expanderade till Göteborg. Lars och Olov ville skapa en miljö som var fokuserad på att hjälpa människor att nå sina fitness-mål, oavsett om det var att bygga muskler, tappa vikt eller bara bli starkare och friskare.

Ironworks Gym är inte bara en plats att träna på, det är en gemenskap av likasinnade människor som alla strävar mot samma mål. Vi är stolta över att vara en plats där alla människor kan känna sig välkomna och där de kan få stöd och hjälp av vårt team av experter.

Vi arbetar med varje medlem individuellt för att skapa ett träningsprogram som är anpassat efter deras unika mål och behov. Vi erbjuder också kost- och hälsorådgivning för att hjälpa våra medlemmar att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Vi är stolta över vad vi har skapat på Ironworks Gym och vi hoppas att du kommer att bli en del av vår gemenskap och upptäcka allt det som Ironworks Gym har att erbjuda.

Välkommen till Ironworks Gym!

Tillagd i varukorgen